Gratis Frakt - Under Armour® Officiell Butik

Betalning

Vi accepterar för närvarande följande betalningsmetoder: Visa, MasterCard. Alla kreditkortstransaktioner på denna sida bearbetas med SSL-teknik via vår säkra server. Om du är en användare av vår butik lagrar vi säkert dina kreditkortsuppgifter på våra system. Dessa uppgifter kommer att vara fullständigt krypterade och används endast för att bearbeta korttransaktioner som du har initierat. Läs följande information innan du handlar för mer information.

Kreditkortsbetalningsprocess:

1) Välj produkterna (lämpliga kvantiteter, storlekar etc) som du vill köpa, lägg till föremålen i din kundvagn.

2) På din kundvagnssida klickar du på "checka ut" efter granskning dina föremål.

3) På sidan Orderinformation, under Betalningsmetoder, välj Kreditkort.

4) Klick "fortsätt kassen" och fyll i din kreditkortsinformation (kortnummer, utgångsdatum och säkerhetskod).

5) När du har fyllt i dina betalningsuppgifter klickar du på Fortsätt för att slutföra betalningen för dina varor.

prisua.com lagrar inte eller granskar ditt kreditkort och personuppgifter. Som sådan bör eventuella problem uppstå om din kreditkorts transaktion, kontakta ditt kreditkortsföretag för hjälp.

Full betalning måste göras inom 7 dagar efter beställning, eller ordern kommer att vara ogiltig eller annulleras av systemet.

Se till att du har fyllt i all detaljerad information som kontaktperson, adress, postnummer och telefonnummer när du fyller i din köpares information.

Det finns olika orsaker till en avvisad kreditkorts transaktion. Den vanligaste orsaken är att adressen du angav inte är samma adress i ditt kreditkortsutlåtande. Om så är fallet, försök igen med rätt faktureringsadress. Under tiden kan ett enkelt typfel också medföra att transaktionen avvisas, inklusive inmatning av felaktigt kreditkortsnummer, felaktigt utgångsdatum eller CVN-kod (säkerhetsnumret på baksidan av ditt kreditkort).
 
Om ditt kreditkort fortfarande inte godtas här är några förslag:

* Se till att ditt kreditkort inte ligger över gränsen

* Se till att ditt kreditkort inte har löpt ut

* Kontrollera att du har skrivit namnet på kreditkorts framsida korrekt

* Vänta 1 dag och försök igen

* Prova ett annat kreditkort